Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD GALAXYÁr: 1.499.000 Ft -
CITROEN C3Ár: 630.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 1.499.000 Ft -
BMW 325tdÁr: 999.999 Ft -
FIAT ULYSSEÁr: 2.150.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 260.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 550.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SÁr: 4.750.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.499.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 1.380.000 Ft -
PEUGEOT 807Ár: 2.500.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLSÁr: 4.850.000 Ft